Sponzorji

“V Zlatarni Tomovski smo z veseljem in navdušenjem sprejeli povabilo Društva vinogradnikov Slovenske Istre k projektu Vinske kraljice. Krona, ki smo jo za to priložnost ustvarili v sodelovanju z oblikovalcem Edijem Miandrušičem, je izdelana iz srebra ter prevlečena s 24-karatnim zlatom, kar simbolizira lahtnost istrskih vin in vinske kulture na tem območju. Njena izdelava je zaradi svoje unikatnosti predstavljala velik izziv, zato smo ponosni, da smo lahko s svojim delom in znanjem soustvarili podobo Vinske kraljice Slovenske Istre.” je povedal David Tomovski iz zlatarne Tomovski.

»Zelo radi sodelujeva v projektu Vinske kraljice saj meniva, da so tovrstne prireditve pomembne in prispevajo k razvoju in promociji tega kraja. Vinogradništvo in vinarstvo sta panogi, na kateri smo Istriani zelo ponosni. Gre tudi za obliko druženja navsezadnje tudi skupnega dela, kot pravijo »v slogi je moč«. Zato potrudili se bova, da bo naša vinska kraljica, vedno izstopala v fizuri in make-up« sta se pošalili z nami Tanja Mutič in Jasna Štrkalj iz frizerskega salona Primaria.

»V BUTIKu TIGGA je vsaka ženska sprejeta kot kraljica, zato se nismo mogli upreti prošnji Duštva vinogradnikov Slovenske Istre k sodelovanju pri izboru kraljevske obleke za takoimenovano kraljico Istre. Vemo, da podoba ženske zaznamuje ves svet okoli nje, zato smo izbrali obleko, za katero vemo, da jo bo kraljica s ponosom nosila in si tako še bolj samozavestno utirala letošnjo pot v svet.« je povedala lastnica Hatidža Hadžič.